(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva mekaaninen kunnossapitoasentaja
Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Haemme kansainväliselle yhteistyökumppanillemme ja oman alansa markkinajohtajalle Oy Sherwin-Williams Finland Ab:lle aloittelevaa kunnossapitoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalla sijaitsevalle tehtaalle 2-vuorotyöhön.

Työtehtävät pitävät sisällään pintakäsittelyaineita valmistavan tehtaan tuotanto- ja valmistuskoneiden, kuten sekoittimien jne. kunnossapito- sekä huoltotehtäviä. Tehtävät painottuvat mekaaniseen puoleen, mutta sisältävät ajoittain myös pienien sähkö- ja automaatiovikojen ratkaisemista. Lisäksi suoritat työssäsi kiinteistön ennakkohuoltoa ja hoidat muita tukitehtäviä. Tehtävien vaativuustasoa kasvatetaan osaamisesi mukaan ja saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Toivomme hakijalta mekaanista osaamista. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi sähköasentajan, koneasentajan, automekaanikon tai muun teknisen alan koulutus, vaihtoehtoisesti kokemuksesi työkaluista ja korjaamisesta voi tulla myös harrastusten kautta! Tätä tehtävää uskallatkin hakea myös puhtaasti suoritetun tutkinnon ja sen aikana suoritettujen harjoitteluiden kokemuksella. Tärkeintä on asenne, sekä uskallus tarttua uusiin haasteisiin! Aiemmat kokemukset kunnossapitotehtävistä ja teollisuusympäristössä työskentelystä katsotaan toki eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi uusissa tehtävissä kunnossapidon parissa sekä vakituisen työsuhteen asiakasyrityksestämme. Työt alkavan tammikuussa 2020.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Kumlander 043 824 4449 tai sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi