(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva kunnossapitoasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Haemme asiakasyrityksellemme oppimiskykyistä kunnossapitoasentajaa Vantaalle. Töitä tehdään 3-vuorossa, sisältäen satunnaisia lauantaivuoroja. Valittu työntekijä rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Työtehtävät pitävät sisällään palvelukeskuksen pesulalinjaston ja -järjestelmien kunnossapito- sekä huoltotehtäviä. Tehtävät painottuvat mekaaniseen puoleen, mutta sisältävät ajoittain myös pienien sähkö- ja automaatiovikojen ratkaisemista. Lisäksi suoritat työssäsi kiinteistön ennakkohuoltoa ja hoidat muita tukitehtäviä. Tehtävien vaativuustasoa kasvatetaan osaamisesi mukaan ja saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi.

Toivomme hakijalta mekaanista osaamista. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi sähköasentajan, koneasentajan, automekaanikon tai muun teknisen alan koulutus. Tätä tehtävää uskallatkin hakea myös puhtaasti suoritetun tutkinnon ja sen aikana suoritettujen harjoitteluiden kokemuksella. Tärkeintä on asenne, sekä uskallus tarttua uusiin haasteisiin! Aiemmat kokemukset kunnossapitotehtävistä ja teollisuusympäristössä työskentelystä katsotaan toki eduksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden haastaa itseäsi uusissa tehtävissä kunnossapidon parissa sekä vakituisen työsuhteen asiakasyrityksestämme. Työt on mahdollista aloittaa jo hyvinkin pian.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624 tai sähköpostitse anssi.pekkarinen@barona.fi