(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva kunnossapitoasentaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Etsimme aloittelevia kunnossapitoasentajia vaihteleviin sähkö ja mekaanisiin huolto- ja kunnossapitotehtäviin pääkaupunkiseudun alueelle.

Kunnossapitoasentajana osallistut työkohteesta riippuen erilaisten teollisuus- tai tuotantokohteiden koneiden ja laitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviin. Tehtäväsi sisältävät pääsääntöisesti sähkö ja/tai mekaanisia huoltotehtäviä riippuen koulutuksestasi, osaamisestasi sekä sinun toiveistasi. Työkohteet sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua ja sen lähialueilla, joten otamme huomioon asuinpaikkasi sijainnin ja toiveesi työmatkan suhteen.

Toivomme hakijalta oma-aloitteista työotetta sekä positiivista asennetta työntekoa kohtaan. Voit olla urasi alussa oleva tulevaisuuden osaaja tai jo hieman työkokemusta teollisuudesta kartuttanut henkilö.

Tarjoamme mielenkiintoisia kunnossapidon vaihtelevia työtehtäviä, joissa sinulla on aito mahdollisuus kehittää ammatillista osaamistasi. Työsuhteesi kesto riippuu käytettävyydestäsi ja toiveistasi. Tehtäviä on vaihtelevasti muutaman viikon tai kuukauden projekteista aina toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta työskennellä teollisuuden kunnossapitotehtävissä niin jätäthän hakemuksen oheisin linkin kautta mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi minkälaiset tehtävät, työvuorot ja työkohteet sinua kiinnostavat.

Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti, Tulityökortti, Sähkötyöturvallisuuskortti