Aloitteleva koneistaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Haemme asiakkaallemme Poriin aloittelevaa koneistajaa.

Työnkuvaus: 
Työsi pitää sisällään työskentelyä manuaalisorvilla, aihioiden sahausta ja rouhintaa. Työ ei vaadi monen vuoden työkokemusta koneistuksesta vaan alan koulutus tai lyhyempikin kokemus riittää. Aiempi kokemus alalta on kuitenkin ehdoton etu. Työturvakortti ja tulityökortti tulee olla suoritettuna. Lisäksi työn vaatimuksena on C-luokan ajokortti. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää asennetta sekä tarkkuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Työ on itsenäistä, mutta toivomme sinun olevan luonteeltasi tiimipelaaja. Työ sisältää myös kappaleiden hiontaa ja stanssausta.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja töitä tehdään päivävuorossa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta (etänä) ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
eve.uusisalo@workpower.fi
040 655 2232Avainsanat: koneistus, koneistaja, manuaalisorvi, kokoaikatyö, C-ajokortti

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1488465
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Pori