(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Poriin aloittelevaa koneistajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään työskentelyä manuaalisorvilla, aihioiden sahausta ja rouhintaa. Työ ei vaadi monen vuoden työkokemusta koneistuksesta vaan alan koulutus tai lyhyempikin kokemus riittää. Aiempi kokemus alalta on kuitenkin ehdoton etu. Työtä tehdään päivävuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Sinulle on tärkeää, että jälkesi on laadukasta ja sinulta löytyy halua oppia lisää. Asenne ratkaisee!

Mitä tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae paikkaa lähettämällä hakemus nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! 

KATSO TÄSTÄ VIELÄ VIDEO, MINKÄLAISTA TYYPPIÄ HAEMME!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: koneistus, koneistaja, manuaalisorvi, kokoaikatyö