(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva koneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme Poriin aloittelevaa koneistajaa.

Työ pitää sisällään työskentelyä manuaalisorvilla, aihioiden sahausta ja koneistusta. Avoinna oleva koneistustyö ei vaadi monen vuoden työkokemusta koneistuksesta vaan lyhyempikin kokemus riittää. Koulutus ja työkokemus alalta on kuitenkin ehdoton etu.

Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Sinulle on tärkeää, että jälkesi on laadukasta ja sinulta löytyy halua oppia lisää. Pääset osaksi osaavaa ja ammattitaitoista tiimiä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Työtä tehdään pääasiassa yhdessä vuorossa. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä.

Lähetä hakemuksesi paikkaan pian! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: koneistus, koneistaja, manuaalisorvi, kokoaikatyö