Aloitteleva koneistaja, 4 hlöä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme konepajatoimintaa harjoittavalle asiakasyrityksellemme Tampereen toimipisteeseen 4 uutta aloittelevaa koneistajaa.


Löytyykö takataskustasi koneistajan tai metallialan tutkinto? Kiinnostaako suuressa yrityksessä, joka panostaa moderneihin tuotantomenetelmiin, jatkuvaan työn tukemiseen sekä oman henkilökunnan viihtymiseen? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, olet hyvin mahdollisesti se henkilö, jota olemme etsimässä.


Asiakasyrityksemme kaipaakin nyt palvelukseensa 4 aloittelevaa koneistajaa, jotka voivat hyvin olla työuran alkupuolella olevia tekijöitä tai mikäli kokemusta on jo kertynyt useamman vuoden ajalta, voidaan työtehtävät varmasti räätälöidä mieleisiksi. 


Toivomme hakijoilta tosiaan joko koneistajan tai metallialan tutkintoa. Myös työn tai harrastuneisuuden kautta hankittu osaaminen metallialan tehtävistä katsotaan eduksi paikkoja täytettäessä. Asiakkaamme järjestää työsuhteen alussa kattavan palkallisen koulutuksen, joten myös sellaiset hakijat, jotka eivät ole muutamaan vuoteen tehnyt koneistajan töitä, ovat tervetulleita hakemaan näitä tehtäviä.


Työ itsessään on sopivan haasteellista vaikka koneistettavat sarjat ovatkin melko pitkiä. Työ vaatii tietynlaista tarkkuutta, koska kappaleiden työstötoleranssit ovat pienet. Tämä tekeekin työstä monelle varsin mielekästä, sillä työstettyjen kappaleiden tarkistukset ovatkin iso osa työtäsi. 


Asiakkaamme tarjoaa ison yrityksen edut, erinomaisen palkkarakenteen myös työuran alussa oleville henkilöille sekä jatkuvan tuen työurasi aikana. Työpaikan sijainnista johtuen oma auto on välttämättömyys. 


Töitä tehdään tällä hetkellä 4-vuorossa. Työ on määräaikainen projekti, joka kestää vuoden 2019 loppuun, mahdollisesti pidempään. Tehtävä täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten nyt kannattaa toimia nopeasti!

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia koneistajia niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1267082
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tampere / Nordic (tampere (a) nordic.fi)
  • Puhelin: 0108352100
  • Sijainti: Tampere