(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva koneenkorjaaja (Tuusula)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme reipasta työntekijää maansiirtokoneiden korjaustöihin. Työsuhde alkaa määräaikaisena henkilöstövuokrauksena, mutta tämän jälkeen yrityksessä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Päivittäinen työaika on 7.30-16.00.

Toivomme hakijoilta kiinnostusta erilaisia koneita/ajoneuvoja kohtaan sekä ripeää työskentelyotetta. Työhön soveltuva koulutus (esim. maansiirtokoneiden asentaja/autonasentaja) katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Tärkeintä on reipas asenne ja kova halu oppia uutta.

Työpaikka sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien varrella Tuusulassa, joten oma auto ei ole työmatkojen kannalta välttämätön. Ajokortti katsotaan kuitenkin eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Voit myös kysyä lisätietoja tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointiassistentti Hanna Jokelalta p.050 411 0273. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.