(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva kodinkoneasentaja
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme Hakoselle aloittelevaa ja oppimiskykyistä kodinkoneasentajaa, kodinkoneiden jakelu- ja asennustehtäviin pääkaupunkiseudulle.

Kodinkoneasentajana pääset mukaan Hakosen ammattitaitoiseen porukkaan, joka koostuu kodin- ja pesulakoneiden ammattilaisista. Työskentelet aluksi osana kahden hengen jakelutiimiä vastaten tuotteiden laadukkaasta ja ajantasaisesta toimituksesta Hakosen asiakkaille. Ammattitaidon karttuessa suoritat itsenäisesti tuotteiden lastauksen, turvallisen ja oikeaoppisen toimituksen sekä asennuksen asiakkaan luona.

Hakonen palvelee asiakkaitansa pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa, sekä tarvittaessa myös ilta- ja viikonloppuaikoina.

Tehtävään saat kattavan perehdytyksen, joten haemme ensisijaisesti reippaan asenteen omaavia henkilöitä, joilla on hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Aikaisempi kokemus asennus- tai huoltotöistä sekä sähkö/LVI-alan koulutus katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää kuitenkin vähintään B-luokan ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen taitoa.

Tarjoamme pitkäaikaisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat kattavan perehdytyksen ja erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Taitojesi karttuessa sinulla on mahdollisuus edetä urallasi vaativampien kodinkoneiden asennusten ja huoltojen pariin. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja kasvavan yhtiön vauhdikkaan ympäristön sekä työyhteisön rennon ilmapiirin vakavaraisessa ja arvostetussa perheyrityksessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa. Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Markus Korpela numerosta 050 464 8493, arkisin klo 12-13.