Aloitteleva kirvesmies
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.8.2021

Etsimme ALOITTELEVIA KIRVESMIEHIÄ täydentämään osaavaa joukkoamme!

Haluaisitko päästä tekemään rakennusten perustuksia? Vai onko kiinnostuksen kohteenasi monipuoliset sisävaiheen työt? Sinulta löytyy rakennusalan koulutus ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi? Jos vastasit kyllä, meillä on töitä sinulle!

Töitä on tarjolla osaamisesi ja toiveidesi mukaan niin uudis- kuin saneerauspuolenkin kohteissa pohjatöistä sisävaiheen viimeistelytöihin asti. Kerrothan, mikä työvaihe juuri sinua kiinnostaa eniten! Toivomme, että sinulta löytyy hieman aikaisempaa kokemusta rakennustöistä, mutta humioimme kaikki hakijat. Töitä on tarjolla niin lyhyemmissä projekteissa, kuin vakinaistavaan työsuhteeseen tähtäävissä tehtävissä!

Työ edellyttää ennen kaikkea motivoitunutta asennetta! Eduksesi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin ja suomen kielen taidon. Joissakin työkohteissa on myös etua oman auton käyttömahdollisuudesta.

Tarjoamme sinulle:
-Terveystalon työterveyspalvelut
-Terveystalon työterveysasiakkaan vaihtuvat etukampanjat
-Earn and Learn -koulutuspisteet
-Etuja liikuntakeskuksiin

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1491134
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi