Aloitteleva kirvesmies
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Oletko kiinnostunut kirvesmiehen töistä? Etsimme rakennusalan ammattilaista aloittelevan kirvesmiehen tehtävään pääkaupunkiseudulle!

Työ sisältää rakennusalan eri tehtäviä kuten suihkuseinien ja erilaisten seinäratkaisujen asennuksia sekä muita uudiskohteiden ulkovaihetöitä.

Etsimämme henkilö voi olla uransa alussa tai jo muutaman vuoden työkokemuksen omaava rakennusmies. Toivomme sinulta jonkun verran kokemusta ja osaamista kirvesmiehen tehtävistä. Tärkeintä, että työkalut pysyvät käsissäsi ja omaat nöyrän työasenteen.

Odotamme hakijalta

-aiempaa kokemusta kirvesmiehen tehtävistä
-oma-aloitteisuutta
-kykyä itsenäiseen työhön
-piirustusten lukutaitoa
-voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-sujuvaa suomen kielen taitoa
-oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi

Laita meille tietosi, niin me olemme sinuun yhteydessä! Voit hakea paikkaa oheisen hakulinkin kautta. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApilla.

Lisätietoja, lauri.pullinen@projektivoima.fi
040 6613560, arkisin klo 9-15

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464767
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 22.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki