Aloitteleva kirvesmies
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ALOITTELEVAA KIRVESMIESTÄ vakituiseen työsuhteeseen Tornioon.

Etsimämme työntekijä tulee työskentelemään pääasiassa julkisrakentamisen sekä korjaus- ja saneerausrakentamisen parissa. Työnkuva pitää sisällään monipuolisesti eri työvaiheita runko- ja suurmuottitöistä aina viimeistelyvaiheisiin saakka. Etsimme työntekijää, kenellä on jo karttunut kokemusta rakennuspuolen töistä ja on innokas etenemään urallaan. Näiden lisäksi oma-aloitteinen työote, hyvä työnjälki ja luotettavuus ovat asiat mitä arvostamme sinussa. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan ja työntekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksellemme.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Saat ympärillesi suuren työyhteisön, jossa töitä tehdään hyvällä asenteella, ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti yhteen hiileen puhaltaen. Pääset osaksi kannustavaa ja rentoa tiimiä sekä kehittymään vastuullisessa ja kasvavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja paikasta voi tiedustella Jennika Pasulalta / jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1380748
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi, Keminmaa, Tornio