(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva kirjanpitäjä (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2019

Haemme tilitoimistoasiakkaallemme nyt tulevaisuuden kirjanpitoammattilaista vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Nykyaikainen ja viihtyisä toimisto sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella.

Pääset työskentelemään noin kymmenen hengen tiimissä, jolta saat täyden tuen työllesi. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä esim. työharjoittelun tai kesätyön kautta hankittua kokemusta tilitoimistossa työskentelystä.

Meillä pitkää työkokemusta tärkeämpää on innostunut ja kehittymishaluinen asenne. Tehtävässä pääset kehittymään monipuolisesti eri taloushallinnon osa-alueilla. Osaamisesi karttuessa tarjoamme vastuullisempia työtehtäviä ja pääset laajentamaan työnkuvaasi. Jatkuvaa kehittymistäsi tukevat ammattitaitoiset kollegat sekä säännölliset koulutuksemme.

Käytössämme on liukuva työaika, joten voit itse vaikuttaa omiin työaikoihisi.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.