(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva kirjanpitäjä (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Raision Tilitoimisto on vuonna 1977 perustettu täyden palvelun tilitoimisto, jonka toiminta-aluetta on Raision lisäksi Turku ja Turun seutu. Hoidamme sujuvasti ja asiantuntevasti kaikenkokoisten yritysten lakisääteiset velvoitteet, esimerkiksi kirjanpidon, tilinpäätökset, veroasiat ja palkanmaksun. Raision Tilitoimiston aputoiminimiä ovat TiliVallu Turussa, Yläneen Tilikeskus, TiliKankare Kyrössä ja Euran Yritystilit. Katso lisää osoitteesta www.raisiontilitoimisto.fi.

Haemme nyt ALOITTELEVAA KIRJANPITÄJÄÄ / PALKANLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen Turun toimipisteellemme (TiliVallu).

Aloittelevana kirjanpitäjänä / palkanlaskijana työskentelet alkuun kokeneemman ammattilaisen kanssa, ja työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi ja aikaisemman kokemuksesi mukaan. Työnkuvasi muodostuu työsuhteen alkuvaiheessa avustavista kirjanpitoon ja palkanlaskuun liittyvistä tehtävistä. Käytössämme on Heeros taloushallinto-ohjelmisto.

Raision Tilitoimiston tavoitteena on kouluttaa työntekijästä kirjanpidon ja taloushallinnon ammattilainen kasvattamalla pikkuhiljaa vastuutasi ja antamalla omia asiakkuuksia, joista vastaat lopulta kokonaisvaltaisesti itse. Huomioimme haussa siis myös uransa alkuvaiheessa olevat tai alalle juuri valmistuneet hakijat, jotka ovat oppimishaluisia ja motivoituneita kehittymään talousalan ammattilaiseksi.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan kirjanpitäjän / palkanlaskijan tehtävään soveltuva koulutus. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme sinulta innostunutta, motivoitunutta ja tarkkaa asennetta työtä kohtaan. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli työntekijä työllistyy suoraan Raision Tilitoimiston työntekijäksi.

Tarjoamme:

• mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi,
• osaavan organisaatiomme tuen,
• monipuolisen ja haasteellisen työnkuvan taloushallinnon tehtävissä,
• mukavat työkaverit sekä
• nykyaikaiset työvälineet ja järjestelmät.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostilla Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle 1.12.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Roosa Huovinen arkisin klo 9–15, p. 050 411 0740. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.