Aloitteleva insinööri
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Oletko suorittanut tai parhaillasi suorittamassa esim. LVI-, rakennus- tai maanmittausinsinöörin tutkintoa? Meillä olisi sinulle töitä!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ALOITTELEVAA INSINÖÖRIÄ Kuusamoon.

Työtehtäväsi tulevat olemaan vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimukset, raportointi ja muu konsultointi. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta, sillä tukenasi on ammattitaitoisista henkilöistä koostuva tiimi, jotka perehdyttävät sinut tehtävään. Työpäiväsi jakaantuu työmaakäyntien ja toimistotöiden välillä. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään ammattiosaamistasi sekä vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työympäristön. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea. Täällä asiat puhalletaan yhteen hiileen ammattitaidolla ja hyvällä asenteella! Pääset työssäsi ottamaan vastuuta niin paljon kuin olet valmis sitä ottamaan.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä tarkekuvien piirtämistaitoa suunnitteluohjelmalla. Sinulta löytyy vastuullista työotetta etkä pelkää liata käsiäsi myöskään käytännön työssä. Edellytämme sinulta C-ajokorttia sekä eduksi katsomme voimassaolevat työ- ja tieturvallisuuskortit. Perehdytysjakso tapahtuu Rovaniemellä, joten odotamme sinulta liikkumismahdollisuutta perehdytyksen sekä mahdollisien tulevien työkeikkojen vuoksi Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin alueella.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat Jennika Pasulalta sähköpostitse jennika.pasula@personalhuset.fi, tai soittamalla 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401362
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusamo