(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva insinööri
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Oletko suorittanut tai parhaillasi suorittamassa esim. LVI-, rakennus- tai maanmittausinsinöörin tutkintoa? Meillä olisi sinulle töitä!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ALOITTELEVAA INSINÖÖRIÄ osa-aikaiseen työhön Ouluun.

Työtehtäväsi tulevat olemaan vesi- ja viemärijärjestelmien kuntotutkimukset, raportointi ja muu konsultointi. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta alalta, sillä tukenasi on ammattitaitoisista henkilöistä koostuva tiimi, jotka perehdyttävät sinut tehtävään. Työpäiväsi jakaantuu työmaakäyntien ja toimistotöiden välillä. Töitä on aluksi 2-3 päivää viikossa, josta tuntimäärän on tarkoitus nostaa keväällä 2021 kokoaikaiseksi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä tarkekuvien piirtämistaitoa suunnitteluohjelmalla. Sinulta löytyy vastuullista työotetta etkä pelkää liata käsiäsi myöskään käytännön työssä. Edellytämme sinulta C-ajokorttia sekä eduksi katsomme voimassaolevat työ- ja tieturvallisuuskortit.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään ammattiosaamistasi sekä vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työympäristön. Tukenasi on huippu tiimi, joilta saat arvokasta ja monipuolista kokemusta ja tukea. Täällä asiat puhalletaan yhteen hiileen ammattitaidolla ja hyvällä asenteella!

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä saat Jennika Pasulalta sähköpostitse jennika.pasula@personalhuset.fi, tai soittamalla 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä