(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva Huopakattoasentaja / Bitumiasentaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme aloittelevaa huopakattoasentajaa / bitumiasentajaa Turkuun. Työt alkavat kelien mukaan maalis-huhtikuun aikana ja kestävät loppuvuoteen.

Huopakattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset huopakattojen saneeraus- ja uudistyöt Turun talousalueella. Kohteet ovat pääasiassa teollisuuskohteiden ja asunto-osakeyhtiöiden tasakattoja. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, vaan koulutamme sinut tehtävään.

Työssä menestyminen edellyttää työtä pelkäämätöntä ja sinnikästä asennetta. Rakennusalan koulutus sekä aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toivomme voimassa olevaa työturvallisuus- ja tulityökorttia sekä B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi työmaille kulkemisen kannalta. Tärkeintä on kuitenkin hyvä työmoraali, fyysinen kunto, oikea asenne töitä kohtaan sekä aito halu kehittyä alan ammattilaiseksi.

Tarjoamme:
- motivoivan palkkausjärjestelmän (takuu + urakka)
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
- alan parhaat työkalut sekä työvälineet

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat maalis-huhtikuun aikana. Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmista työkokemuksistasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointiassistentti Maiju Pokkiselle ja varata ajan haastatteluun, puh. 050 411 0375 arkisin klo 8-16.