(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva huoltoasentaja
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Etsimme asiakasyrityksellemme kokoaikaiseen työsuhteeseen aloittelevaa huoltoasentajaa Länsi-Helsinkiin liikkuvaan työhön.

Huoltoasentajana olet osana asiakkaamme liikkuvaa huoltotiimiä. Tehtäviisi kuuluu asiakkaamme siivousalan elektronisten tuotteiden ja laitteiden huolto- ja korjaustyöt. Työsuhteen alussa saat kattavan perehdytyksen laitteisiin ja niiden huoltoihin huoltopajalla ennen liikkuvaan työhön siirtymistä. Asiakaskohteet pääasiallisesti sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella ja niiden välillä kuljetaan henkilö- tai pakettiautolla.

Toivomme hakijalta työn, koulutuksen tai harrastuksen kautta opittua käsityökalujen ja sähköalan perustaitojen hallintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen osaamista sekä B-luokan ajokorttia. Tehtävään soveltuu erityisesti uransa alkupuolella oleva henkilö, jolla on positiivinen asenne työntekoa kohtaan sekä sosiaaliset valmiudet suoriutua hyvin asiakaspalvelutilanteista.

Tarjoamme monipuolisen huoltoasentajan työn, jossa pääset liikkumaan vaihtelevissa työkohteissa sekä kehittämään työtaitojasi. Töitä tehdään viikoittain 37,5 tuntia ja tehtävään sovellettava työehtosopimus on Kaupan TES. Työsuhde alkaa 10 kuukautta kestävä määräaikaisena, mutta tehtävässä on hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Lisätietoja Baronalta antaa arkisin klo 12 - 13 Markus Korpela, 050 464 8493.

Jos kiinnostuit tehtävästä niin jätätähän hakemuksen mahdollisimman pian sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.