Aloitteleva huoltoasentaja teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2021

Haemme nyt sähköalan koulutuksen omaavaa asentajaa jätepuristimien huolto ja korjaustehtäviin Keravalle sijaitsevaan asiakasyritykseemme.

Kotimainen asiakasyrityksemme hakee kauttamme pitkäkestoiseen työsuhteeseen sähköalan koulutuksen omaavaa henkilöä isojen jätepuristimien huoltoja ja korjaustehtäviin. Sopiva tausta tähän työhön on sähköalan koulutus ja noin vuoden kokemus teollisuuden laitteiden kokoonpanosta, testauksesta tai asennuksesta. Työtehtävät keskittyvät jätehuoltoon tarkoitettujen isojen jätepuristimien ja paalaiminen huoltoihin pajalla, sekä niiden korjauksiin ja tarvittaviin testauksiin. Työssä odotetaan myös valmiutta sähkötöiden lisäksi mekaaniseen työhön jaolla 70/30. Työpaikka sijaitsee Keravalla ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Oma auto on työaikojen ja liikkumisen vuoksi välttämätön.

Töiden menestyksekäs suorittaminen vaatii tekijältä hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää oppimiskykyä. Hakijalta toivomme halua sitoutua työhön pitemmäksi aikaa. Tärkeintä on kuitenkin halu ja kyky oppia monipuolinen huoltoasentajan ammatti ja motivaatio kehittyä siinä jatkuvasti. Tehtäviin koulutetaan työn ohessa.

Toivomme hakijoilta:

  • sähköalan koulutusta ja perus ymmärrystä/kokemusta mekaniikasta
  • kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa
  • vuorotyövalmiuksia 2-vuorotyöhön
  • oikean ja motivoituneen asenteen työntekoon.

Tarjoamme mahdollisuuden:

  • työskennellä alan johtavassa yrityksessä
  • kehittyä alan huoltoalan ammattilaiseksi
  • työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työsuhteeseen.

Jos olet ahkera ja fyysisesti hyvässä kunnossa sekä viihdyt tehdasympäristössä tehtävässä työssä, niin saatat olla hakemamme henkilö. Trukilla ajotaito ja siltanosturin käyttötaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä teollisuuden ammattilaiseksi viihtyisässä ja mukavassa työympäristössä. Haethan paikkaa heti koska ne täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse ari.kumlander@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot