(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva huoltoasentaja kodinkone- ja pesulakonetiimiin
Hakonen Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2018

Haemme Hakoselle toiminnan laajentuessa työtä pelkäämätöntä aloittelevaa huoltoasentajaa Pääkaupunkiseudun monipuolisiin kodinkoneiden ja pesulakoneiden huoltotöihin.

Pääset mukaan Hakosen ammattitaitoisen huoltojoukkueen jäseneksi, joka koostuu kodin- ja pesulakoneiden ammattilaisista. Huoltojoukkueemme asiakaskunta koostuu pääosin kiinteistöalan toimijoista ja kiinteistöjen omistajista.

Palvelumme pitää sisällään kodin- ja pesulakoneiden huollot, mukaan lukien uudet modernit digitaaliset palvelutuotteet, kuten ajanvarausjärjestelmät tai porrasnäytöt mobiiliratkaisuineen. Asennuksia- ja huoltotöitä tehdään asiakkaiden hallinnoimissa tiloissa, joten vastuullasi on myös ajankohtien sopiminen asiakkaiden kanssa, sekä aikataulujen ja ajoreittien suunnittelu omiin työkohteisiin.

Sinulta toivomme:

  • sähköalan koulutusta
  • vähintään B-ajokorttia
  • hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • kielitaitoa (suomi ja englanti)
  • halua olla huippuhyvän asiakaskokemuksemme keskeinen lenkki.

Eduksi katsomme kokemuksen/koulutuksen LVI-alan tai kodinkoneiden asennus- ja huoltotöistä.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden sekä ammatilliseen kehittymiseen että kilpailukykyisen palkkauksen. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen ja kasvavan yhtiön vauhdikkaan ympäristön sekä työyhteisön rennon ilmapiirin vakavaraisessa ja arvostetussa perheyrityksessä.

Työt alkavat määräaikaisella työsuhteella Baronan kautta, mutta työssään pärjäävälle on erinomainen mahdollisuus rekrytoitua myöhemmin Hakosen kirjoille. Jätäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja Baronalta antaa: Markus Korpela p. 050 464 8493.