(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva hitsaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme metalliteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Vihtiin oppimiskykyisiä ja työteliäitä mig/mag-hitsaajia. Tätä tehtävää uskaltaa ehdottomasti hakea myös uransa alkuvaiheessa oleva hitsaaja, mutta haasteita on tarjolla myös kokeneemmille konkareille.

Töitä tehdään metallipajalla kahdessa vuorossa ja tehtävät koostuvat vaihtelevien kappaleiden hitsaamisesta mig/mag-hitsausmenetelmillä. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta joko koulutuksen, työn tai vapaa-ajan merkeissä. Tehtävään valituille järjestetään asianmukainen perehdytys, joten emme odota sinun olevan valmis ammattilainen. Tärkeintä onkin oppimisen halu, asenne ja kiinnostus hitsaustehtäviä kohtaan. Huomaathan, että tarjolla on paikkoja myös robottihitsaustaitoisille tekijöille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä viihtyisään työympäristöön, jossa pääset kehittämään itseäsi vaihtelevissa hitsaustehtävissä.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Perttu Piispa numerosta 050 471 3321.