(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva CNC-koneistaja, Salo
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Salossa sijaitsevalle asiakasyrityksellemme aloittelevaa CNC-koneistajaa. 

Työtehtäviin saat kattavan ja palkallisen perehdytyksen, joten aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä et välttämättä tarvitse. Aiempi kokemus/koulutus metallialalta katsotaan kuitenkin isoksi eduksi. Myös kaikki kädentaitoja vaativat harrastukset tukevat tehtävässä menestymistä.

Edellytämme hyvää motivaatiota ja reipasta asennetta työtä kohtaan, sekä oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarvitset myös hyviä tiimityöskentelytaitoja ja halua oppia uusia asioita.

Työtä tehdään vaihtelevasti 1- ja 2-vuorotyönä, ajoittain myös keskeytyvänä 3-vuorotyönä. Töitä saatetaan tehdä välillä 10 tuntia päivässä maanantaista-torstaihin, jolloin viikonloppu pitenee kolmipäiväiseksi.

Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti, keskituntiansio on n. 15,50€/h.

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kattavan palkallisen perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi mielenkiintoisessa ja rennossa työympäristössä mukavan porukan keskellä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Tehtävä alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä (p. 050-549 5000).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.