(Poistunut julkaisusta)

Aloitteleva arkkitehti
Arkkitehtitoimisto Jaakkola Hannu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme asiakkaallemme Arkkitehtitoimisto Hannu Jaakkola Oy:lle arkkitehtiä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä sopii mainiosti niin vastikään valmistuneelle kuin hieman jo työelämää nähneellekin tulevaisuuden arkkitehtilupaukselle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan mm. julkisten rakennusten sekä asuinrakennusten suunnitteluun liittyen, jonka lisäksi pääset antamaan oman panoksesi esimerkiksi arkkitehtisuunnittelukilpailuissa. Tulet saamaan tehtävään ja sen aikana kattavan perehdytyksen sekä ammattitaitoisen yrityksen tuen. Työpaikkana toimii Lauttasaaren tyylikkäät toimistotilat.

Tehtävässä pääset mukaan suunnitteluprojektien koko elinkaareen, joissa tehtäviisi lukeutuvat mm. piirustusten sekä luonnosten teko, toteutussuunnitelmien kehittäminen sekä muut vanhempia arkkitehtejä tukevat, monipuoliset ja vastuullisetkin tehtävät. Olet myös aktiivisesti mukana uusien projektien kehitys- ja suunnittelutehtävissä.

Tehtävässä vaaditaan:

  • Arkkitehdin koulutus (valmis tutkinto tai opintojen loppusuoralla)

  • Revit-ohjelmiston käyttökokemus

  • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä motivoitunut työskentelyasenne

  • Sujuva suomen kielen taito sekä hyvä englannin kielen taito.

Tehtävä on vertaansa vailla oleva mahdollisuus päästä työskentelemään ja kasvamaan kokeneeseen työyhteisöön ja jo pitkään alalla vaikuttaneeseen arkkitehtitoimistoon. Mikäli kiinnostuit tehtävästä tai sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Baronan Lassi Jyrinsaloon (0407628992), parhaiten tavoitettavissa tiistaisin klo 14-15.