Aloitteleva aputyöntekijä rakennusalalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Kiinnostaako työt rakennustyömaalla? Me tarjoamme sinulle uusia haasteita monipuolisessa rakennusalan maailmassa!

Etsimme nyt aloittelevia rakennusaputyöntekijöitä Tampereen työmaille. Työtehtäviin kuuluu erilaiset raivaus- ja kantotyöt, suojaukset, kirvesmiesten apuna oleminen sekä työmaan siisteydestä huolehtiminen. Työmaan siisteys on erittäin tärkeää työturvallisuuden kannalta, ja hakijalta edellytämmekin voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Työturvallisuuskortti on poikkeusaikana helppoa suorittaa etänä. Etsi 8h kestävä kurssi, josta saat työturvallisuuskeskuksen hyväksymän kortin. Voit siis päästä työmaalle jo heti seuraavana päivänä hyväksytyn kurssisuorituksen jälkeen! Perehdytämme sinut rakennusalan käytäntöihin työnantajana. Lisäksi saat työmaalle mennessäsi asiakasyrityksen kattavan perehdytyksen työmaan käytäntöihin. 

Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15:30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Työmaat vaihtelevat pienemmistä suurempiin ja niiden kesto vaihtelee päivän projekteista useampien viikkojen kokonaisuuksiin! Näin ollen saat loistavan tilaisuuden kerryttää omaa osaamistasi hyvinkin nopealla aikataululla.

Rakennusalalla kokemus ja koulutus ei ole välttämätöntä. Motivaatio oppia ja tehdä fyysistä työtä ovat kaikista tärkeimmät. Alan oppii käytännössä, kun pääset työskentelemään ammattilaisten mukana. Huolehdimme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet koko työsuhteesi ajaksi, sekä osaavan rakennustiimin toimistollamme. Voit aina kääntyä heidän puoleensa, mikäli kysyttävää ilmenee.

Jätä hakemus heti, sillä käsittelemme niitä jo heti hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: apulainen, rakennusala,rakennusaputyöntekijä, appari, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1370528
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere