(Poistunut julkaisusta)

Aloita ura bisneksen ja teknologian leikkauspisteessä 12 viikon intensiivikoulutuksella
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haluaisitko oppia ratkomaan inhimillisiä ongelmia teknologian avulla? Nautitko monimutkaisten asioiden yksinkertaistamisesta? Sukella 12 viikon intensiivikoulutuksessa maailman innovatiivisimman teknologian maailmaan ja aloita bisneksen ja teknologian yhdistävä ura siltana IT:n ja muun organisaation välissä!

Digitalisaatio ei ole yrityksissä enää vain trendisana tai IT-osaston projekti vaan koko organisaation lävistävä ilmiö – toimialasta riippumatta. SiksI organisaatioissa on kasvava tarve liiketoimintaymmärryksellä ja teknologisella osaamisella varustetuille ihmisille, jotka rakentavat siltaa IT:n ja muun organisaation välille. Tämä tapahtuu tuomalla yrityksen prosesseja tähän päivään digitaalisten järjestelmien avulla.

Tällä hetkellä yksi kuumimmista sillanrakennustyökaluista on viime vuonna maailman innovatiivisimmaksi yritykseksi valittu ServiceNow. Sen avulla voidaan rutiinitehtäviä automatisoimalla nopeuttaa organisaation prosesseja ja vapauttaa työntekijöiden aikaa oleellisempiin, ajattelua vaativiin tehtäviin. Helposti lähestyttävän ja joustavan alustan suosio kasvaa vauhdilla ja osaajat menevät työmarkkinoilla kuin kuumille kiville.

Unelmatyö bisneksestä ja teknologiasta kiinnostuneelle alanvaihtajalle

Koska ServiceNow:n parissa työskentelemisen ytimessä on yritysten tarpeiden tunnistaminen ja ratkaisujen löytäminen, ServiceNow tarjoaa unelmatyön liiketoiminnan kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille, jotka haluavat aloittaa uran IT:n ja bisneksen välimaastossa. ServiceNow:n parissa oppii koodaamaan, mutta syvälle konepellin alle menemisen sijaan keskiössä on arjen ongelmien ratkominen teknologian avulla.

Tulevana kesänä sinä voit aiemmasta taustastasi riippumatta kouluttautua Academyn maksuttomalla 12 viikon intensiivikoulutuksella ServiceNow-osaajaksi ja saada vakituisen työpaikan IT-konsulttina heti valmistumisen jälkeen - kunhan vain läpäiset haastavat hakutestimme ja vakuutat meidät motivaatiollasi!

Academy on kiihdytyskaistasi uudelle uralle

Academyn 12 viikon intensiivikoulutus mahdollistaa poikkeuksellisen tehokkaan tien uudelle uralle. Nopea oppiminen on mahdollista kiihdytetyn oppimisen ansiosta. Kiihdytetty oppiminen perustuu ennen kaikkea itse tekemällä oppimiseen, yksin ja ryhmässä. Kolmen kuukauden pituisilla kursseillamme käytännön harjoitteluun käytetään keskimäärin 500 tuntia.

Haastava koulutus ja vakituisen työpaikan saaminen sen jälkeen edellyttää ServiceNow-osaajaksi aikovalta paitsi kivenkovaa motivaatiota ja halua oppia, myös oikeanlaisia oppimisvalmiuksia. Siksi hakuprosessi alkaa oppimisvalmiuksia mittaavilla testeillä, joiden läpäiseminen on täysi-ikäisyyden lisäksi ainoa vaatimus kurssille hakemiseksi. Testit läpäistyäsi pääset aloittamaan hakuprosessinkoulutukseen lähettämällä motivaatiokirjeesi ja CV:si. Testit tehdään testikumppanimme TalentQ:n sivuilla.

Mitä Academyssa opitaan 12 viikossa?

Academyn koulutuksessa rakennat laajat ja tukevat perustukset tulevalle urallesi IT-alalla. Opit runsaan käytännön harjoittelun myötä ServiceNow:n teknisen puolen, minkä lisäksi valmennamme sinua myös liiketoimintaymmärryksen ja roolissa tarvittavien soft skillien kehittämisessä. Kaikkein arvokkain oppi IT-alalle tähtäävälle on kuitenkin se, että opit oppimaan: jatkuvasti kehittyvällä alalla pärjäävät ne, jotka osaavat ja haluavat kehittää osaamistaan jatkuvasti.

Koulutuksen aikana opit muun muassa…

 • ymmärtämään yritysten haasteita ja kehittämään niihin ratkaisuja ServiceNow-alustan avulla
 • ServiceNow-järjestelmän käyttöönoton sekä erilaisten toiminallisuuksien kehittämisen osana ratkaisuja
 • liittämään ServiceNow:n yrityksen muihin järjestelmiin, esimerkiksi pilveen (integraatiot)
 • koodaamaan JavaScriptillä ja konfiguroimaan eli räätälöimään ServiceNow -alustaa kestävästi
 • vaatimusten määrittelyn periaatteet: asiakkaiden tarpeiden rajaaminen ja ongelman kääntäminen määrittelyksi ja ServiceNow-ratkaisuksi
 • palveluiden hallinnan ja johtamisen perusteet: ITIL ja IT4IT
 • työskentelemään ketterillä menetelmillä (mm. Scrum)

Koulutuksen aikana suoritat ServiceNow Fundamentals -kurssin, jonka läpäistyäsi saat ServiceNow Certified System Administrator -sertifikaatin.

Mihin työllistyn koulutuksen jälkeen?

Academysta valmistuttuasi aloitat työt vakituisessa työsuhteessa Academic Workilla ja työskentelet junior-IT-konsulttina Academic Workin asiakasyrityksessä. Osa konsulteista työllistyy Sofigatelle ja osa toiselle ServiceNow-asiakkaallemme.

ServiceNow-osaajan tehtäviin kuuluu asiakkaiden liiketoimintahaasteiden tunnistaminen, ServiceNow-alustan räätälöiminen asiakkaan tarpeisiin vastaavaksi sekä alustan ylläpito. Urasi alussa pääset kerryttämään osaamista perustehtävissä, joita seuraavat haastavammat senior-tason tehtävät. Vauhdilla kasvavan teknologian parista löytyy runsaasti erilaisia kehittymismahdollisuuksia ja opittavaa riittää varmasti pitkälle tulevaisuuteen.

Tiesithän, että koulutamme kesällä myös pilvipalveluosaajia, analytiikkaosaajia ja koodareita? Tutustu kurssivaihtoehtoihin ja löydä oma juttusi!  

Oletko etsimämme henkilö?

Aikaisemman työkokemuksen sijaan keskitymme rekrytointiprosessissamme oppimispotentiaaliisi sekä motivaatioosi. Sinun tulee ensin läpäistä loogista, numeerista ja verbaalista päättelykykyä mittaavat testit, minkä jälkeen rekrytointiprosessissa keskitymme ennen kaikkea motivaatioosi, persoonaasi ja asenteeseesi.    

Olet etsimämme henkilö, jos

 • olet motivoitunut aloittamaan uran IT-alalla   
 • sinulla on kunnianhimoa menestyä vaativassa intensiivikoulutuksessa sekä vaihtelevassa IT-konsultin roolissa.  
 • haluat sitoutua asiakastyöhön, työskentelet mielelläsi muiden kanssa ja haluat oppia heiltä sekä kehittää omaa osaamistasi IT-konsulttina.  
 • sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot sekä itseohjautuva työskentelyote  
 • sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito  
 • HUOM! Valituksi tuleminen edellyttää mahdollisuutta opiskella ja tehdä töitä pääkaupunkiseudulla: koulutus edellyttää kokopäiväistä läsnäoloa Academyn kampuksella Espoossa ja valmistumisen jälkeen on sitouduttava työskentelem&aumlka asiakasyritykset sijaitsevat pääkaupunkiseudulla.  

Käytännön asiat  

Mitä?

 • Kokoaikainen 12 viikon intensiivikoulutusohjelma ja kokoaikainen, vakituinen työpaikka Academic Workin IT-konsulttina sen jälkeen   

Milloin?

 • Hakuaika koulutusohjelmaan 11.3. – 5.5.2019 (huomioithan että valinnat saatetaan tehdä jo ennen haun päättymistä)  
 • Startti-ilta tiistaina 4.6.2019 klo 17, jossa tapaat muut koulutusohjelmaan valitut ja josta alkaa itsenäinen esiopiskelu ennen koulutuksen alkua  
 • Kokoaikaisen koulutuksen aloitus 1.7.2019 (kurssin aikana on viikon mittainen itseopiskelujakso 29.7.–2.8.)  
 • Valmistuminen 27.9.2019  
 • Ensimmäisen työpäivä ja vakituisen, kokoaikaisen työsopimuksen alku 30.9.2019  

Missä?

 • Koulutuksen sijainti: Keilaranta 4, 02150 Espoo   
 • Työskentelyalue: Pääkaupunkiseutu  

Miten haen?

 • Aloita hakeminen testeillä, jotka pääset tekemään Academyn sivuilta löytyvästä linkistä. Mikäli läpäiset testit, saat hakulinkin, jonka avulla voit lähettää motivaatiokirjeesi ja CV:si. Hakuprosessi on monivaiheinen ja siihen kuuluu puhelinhaastattelu, persoonallisuus- ja motivaatiotestit, kompetenssipohjainen haastattelu ja referenssipuhelut. 
 • HUOM! Mainitse jo hakukirjeessäsi, jos joku yrityksistä kiinnostaa sinua erityisesti! 
 • Mikäli sinulla herää kysymyksiä, vastaamme mielellämme osoitteessa: info@academy.fi HUOM! Emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia. 

Yksityisyys: Kun lähetät hakemuksesi Academic Workille, hyväksyt ja suostut että Academic Work käsittelee henkilötietojasi Henkilötietolain mukaisesti. Lue lisää: 
https://www2.academicwork.fi/tietoameista/tietosuojaseloste

koodauskoulutus, koodikoulu, koodauskurssi, IT-koulutus, IT harjoittelija, IT tuki, IT support