(Poistunut julkaisusta)

ALM Analyst/ALM Manager
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Haemme nyt Pääomamarkkinat-toimintoomme vakituiseen työsuhteeseen sinua ALM Analyst/ALM Manager osaksi kasvavaa ja kehittyvää ALM-osastoamme.

ALM-osaston tehtävänä on mahdollistaa laadukas ja eteenpäin katsova taseenhallinta niin kannattavuuteen, taserakenteeseen kuin korko- ja likviditeettiriskeihin liittyen. Tehtäviimme kuuluu keskeisesti korko- ja likviditeettiriskin hallintaan liittyvien menetelmien ja mallien kehittäminen sekä tarvittavien analyysien tuottaminen liiketoiminnan ja johdon päätöksenteon tueksi. Lisäksi vastaamme siirtohinnoittelusta (FTP). Teemme läheistä yhteistyötä erityisesti riskienhallinnan ja liiketoiminnan, kuten varainhankinnan, treasuryn sekä asiakasrahoituksen kanssa.

Sinun tehtävänäsi on tuottaa analyysejä ja tietoa päätöksenteon tueksi taseenhallintajärjestelmäämme hyödyntäen. Osallistut käyttämiemme menetelmien ja mallien kehittämiseen yhteistyössä tiimin muiden jäsenten sekä liiketoiminnan ja riskienhallinnan edustajien kanssa. Sinulla on myös keskeinen rooli taseenhallintajärjestelmämme ja tietovarastoratkaisun kehittämisessä. Tehtävän sisältöä ja sen painopisteitä voidaan räätälöidä kokemuksesi, osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaan.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi rahoituksesta, kansantaloustieteestä tai muusta vastaavasta kvantitatiivisesta aineesta. Odotamme myös, että sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus esimerkiksi rahoitusalta tai konsultoinnista sekä tuntemusta rahoitus- ja korkoinstrumenteista. Arvostamme mahdollista kokemustasi taseenhallinnasta, riskienhallinnasta sekä pankkisääntelystä (mm. IRRBB). Tehtävässä menestymisessä auttavat myös vahvat tietotekniset taidot sekä kokemus projektityöskentelystä. Eduksi katsotaan, jos sinulla on osaamista SQL-tietokannoista tai ohjelmointikielestä.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot ja saat aikaan tuloksia sekä työskennellessäsi itsenäisesti että yhdessä tiimin ja muiden sidosryhmien kanssa. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali, ja siksi tarvitset työssä erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista

Meillä pääset osaksi ainutlaatuista finanssialan yritystä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä ja jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Yrityksemme visio on olla paras rahoituksen asiantuntija asiakkaille muuttuvassa maailmassa. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Tutustu tuleviin kollegoihin ja lue lisää Kuntarahoituksen Pääomamarkkinat-toiminnosta.

Kiinnostaako sinua työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Jos vastasit kyllä, lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 30.10.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pyry Happonen torstaina 17.10.2019 klo 15-16.00 sekä keskiviikkona 23.10.2019 klo 10-11.00 numerosta +358 50 3561592. Voit ottaa myös yhteyttä sähköpostitse pyry.happonen@kuntarahoitus.fi 16.10.2019 jälkeen.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Saat lisätietoja tehtävästä tai rekrytointiprosessista ottamalla yhteyttä Palvelupäällikkö Sari McEvoyhin numeroon +358 50 468 8382.