(Poistunut julkaisusta)

Allasvalvoja
Holiday Club Resorts Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018

Haemme Holiday Club Tampereen kylpylään

ALLASVALVOJAA

jonka tehtävä on työturvallisuussäännösten mukainen allasvalvonta

Holiday Club Tampereen Kylpylä on kylpylähotelli ja kokoushotelli Tampereen keskustassa, Lapinniemessä. Kylpylähotelli sijaitsee yli 100 vuotta vanhassa Lapinniemen puuvillakehräämössä, jonka miljöö on uudistettu vastaamaan nykyaikaista kylpylähotellia. Kylpyläloma Tampereella on loistava vaihtoehto niin lapsiperheille, pariskunnille kuin kokousasiakkaillekin.

Holiday Club Tampereen Kylpylässä nautit hyvästä olosta ympäri vuoden. Ui, polski ja rentoudu erilaisissa altaissa, kokeile allasjumppaa ja levähdä välillä kylpylän saunaosastolla ja Harmony Span ihanissa hemmotteluhoidoissa. https://www.holidayclubresorts.com/fi/kohteet/tampereen-kylpyla/

Odotamme sinulta:                                                                                           

  • suoritettua uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uinninvalvontakurssia
  • ensiaputaitoja
  • iloista asiakaspalveluhenkisyyttä

Kylpylä on auki joka päivä ja allasvalvonnassa työajat sijoittuvat tällä hetkellä klo. 7:30–21 välille. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen.

Monipuolisen työympäristön ja mahtavan työporukan lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten esimerkiksi kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

Lisätiedot Resort Manager Petri Alanko p. 040 5009 067 tiistaina 30.11.2018 klo 11-12 tai maanantaina 5.11.2018 klo 13-14. Hakemukset 11.11.2018 mennessä petri.alanko@holidayclub.fi