(Poistunut julkaisusta)

Allaspesijöitä Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

 

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivia

 

PESIJÖITÄ ALLASPESUUN

 

elintarviketehtaalle Vantaalle! Tässä tehtävässä huolehdit muun muassa altaiden, koneiden sekä varastojen pesusta. Tämän lisäksi dokumentoit tarkkaan tehdyt pesut, sillä elintarvikehygieniaa ei voi jättää sattuman varaan! Tarjoamme kokoaikaisen tehtävän, jossa töitä tehdään kahdessa vuorossa, klo 6-14 sekä klo 14-22.

 

Mikäli hommat sujuvat mallikkaasti ja työn jälki on huippua, on koeajan jälkeen mahdollista siirtyä tekemään töitä urakkapalkalla!

 

Arvostamme nopeaa ja huolellista työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon tehdasolosuhteissa. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten tehtävät edellyttävät hyvää peruskuntoa. Plussaa on, mikäli sinulla on kokemusta trukilla ajosta. Arvostamme reipasta ja iloista asiakaspalveluasennetta! Koska työ sisältää rutkasti myös asiakaspalvelutilanteista, toivomme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Toivomme, että pystyt tekemään töitä itsenäisesti, mutta työskentelet mielelläsin myös tiimissä.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

 

Kuulostaako siltä, että kuvailimme juuri sinulle sopivaa työtä? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!