(Poistunut julkaisusta)

Allaspesijä
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

L&T:llä siivoustyö on paljon muutakin, mitä ehkä kuvittelet!

Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

PESIJÄÄ ALLASPESUUN

elintarviketehtaalle Vantaalle! Tässä tehtävässä huolehdit allaspesusta allaspesukoneella sekä muista tehtaan puhdistustöistä tarpeen mukaan. Tarjoamme kokoaikaisen tehtävän, jossa töitä tehdään kahdessa vuorossa, klo 6-14 sekä klo 14-22.

Arvostamme nopeaa ja huolellista työskentelyotetta sekä hyvää asennetta työntekoon tehdasolosuhteissa. Työ on fyysisesti kuormittavaa, joten tehtävät edellyttävät hyvää peruskuntoa. Trukin ajotaito on eduksesi. Arvostamme asiakaspalveluasennetta, sillä tehtävässä kohtaat erilaisia asiakaspalvelutilanteita. Odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa. Toivomme, että pystyt tekemään töitä itsenäisesti ja omaat myös tiimityötaidot.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen!

Tässä tehtävässä on koeajan jälkeen mahdollisuus urakkapalkkaukseen.

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.