(Poistunut julkaisusta)

Alkutaipaleella olevia timpureita, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme asiakkaallemme uransa alkutaipaleella olevia timpureita.


 
 Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset timpurin tehtävät vaihtelevilla työmailla pääosin Pirkanmaalla. Työ itsessään koostuu monipuolisista tehtävistä, kuten lattia-, seinä- ja kattopintoihin liittyvistä työvaiheista.
 
 Toivomme hakijoilta rakennusalan koulutusta ja työkokemusta rakennustyöntekijänä. Olet urasi alkutaipaleella oleva timpuri. Hakemallamme henkilöllä on voimassa oleva työturvallisuuskortti, tai voi suorittaa sen ennen töiden alkua. Tulityökortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
 
 Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lankinen, 050 4090228.
 
 Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.