(Poistunut julkaisusta)

Alkutaipaleella olevia kirvesmiehiä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Haemme valtakunnallisesti toimivalle asiakkaallemme uransa alkutaipaleella olevia kirvesmiehiä.


Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset kirvesmiehen tehtävät vaihtelevilla työmailla pääosin Pirkanmaalla. Työ itsessään koostuu monipuolisista tehtävistä, kuten lattia-, seinä- ja kattopintoihin liittyvistä työvaiheista.

Toivomme hakijoilta rakennusalan koulutusta ja työkokemusta rakennustyöntekijänä. Olet urasi alkutaipaleella oleva kirvesmies. Sinulla on myös voimassa oleva työturvallisuuskortti, tulityökortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoa tehtävästä antaa Elli Suontausta, elisa.suontausta@nordic.fi, 050 411 1878.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.