Alihankkijoita kotisiivoukseen Pirkanmaalle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2021

Oletko siivoustyötä toiminimellä tai oman yrityksen kautta tekevä henkilö tai siivouskokemuksen omaava persoona joka on kiinnostunut yrittäjyydestä? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme alihankkijoita kotisiivouksien pariin Pirkanmaalle! 

Asiakkaamme etsii alihankintana toteutettavaan kotisiivous tiimiinsä mukaan uusia yrittäjiä, alihankintasopimus toteutetaan suoraan Sinun ja asiakasyrityksemme välillä, me Amikolla yhdistämme tekijät ja asiakasyrityksemme yhteistyöhön. Alihankkija suorittaa siivoukset omilla aineilla ja siivousvälineillä.

Olet omatoiminen ja reipas siivouskokemuksen omaava henkilö, jolla on kyky työskennellä nopeassakin työtahdissa vaihtuvissa kohteissa. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti kotisiivousten parissa asiakkaiden kotona, joten onhan Sinulla myös hymy herkässä? Omaat positiivisen asenteen ja hoidat työsi täsmällisesti ja huolellisesti aikatauluista kiinni pitäen. 

Töitä tehdään arkisin päivätyönä Pirkanmaan alueella. Tehtävässä oma auto, ajokortti ja suomenkielen taito ovat välttämättömät. 

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten amikon verkkosivujen kautta, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen sähköpostitse paivi.toivonen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot