(Poistunut julkaisusta)

Alihankkija kylmälaiteasennukseen
Rittal Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Haemme arvostetulle kansainväliselle asiakkaallemme Rittal Oy:lle ammattitaitoista alihankkijaa kylmälaiteasentajan projektiluontoiseen työhön konesalien käyttöönotto-, huolto- ja asennustehtäviin liikkuvaan työhön Suomen alueelle.

Työ sopii hyvin esim. oman toiminimen omaavalle kylmälaiteasentajalle. Odotamme tekijältä kylmälaiteasentajan koulutusta, jolla on jo kokemusta vastaavantyyppisestä liikkuvasta asennus- ja huoltotyöstä Suomen alueella. Hakemamme henkilö omaa hyvän ongelmanratkaisukyvyn ja kykenee toimimaan itsenäisesti haasteellisissa tilanteissa. Työ vaatii tekijältä vahvaa teknistä osaamista, hyviä mekaanisia käden taitoja sekä kylmälaiteasentajan lupia. Eduksi katsomme osaamisen myös sähköasennuksista. Työ on isolta osin liikkuvaa matkatyötä asiakkaiden luona ympäri Suomea, joten odotamme hakijalta päivystys- ja matkustusvalmiutta lyhyellä varoajalla. Kaikki IT-osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työllistyä omalla toiminimellä arvostetulle asiakkaalle pidempikestoiseen projektiluontoiseen työhön ja kehittää omaa osaamista lisää yrityksessä huolto- ja asennustehtävissä. Tarjoamme kilpailukykyisen alihankintasopimuksen ja reilun asiakasyrityksen tuen.

Työ vaatii tekijältä hyväksyttyä suppeaa turvallisuusselvitystä ennen töiden aloitusta.

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta ilmoituksesta, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä Baronalta antaa Kim Toivonen, puh 050 594 2521, kim.toivonen@barona.fi