Alihankkija kotisiivoukseen Espooseen
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2021

Oletko siivoustyötä toiminimellä tai oman yrityksen kautta tekevä henkilö, tai siivouskokemuksen omaava persoona, joka on kiinnostunut yrittäjyydestä? Jatka lukemista, sillä etsimme nyt asiakasyrityksellemme alihankkijoita kotisiivouksien pariin pääkaupunkiseudulle!

Asiakkaamme etsii alihankintana toteutettavaan kotisiivoustiimiinsä mukaan uutta yrittäjää Espooseen. Alihankintasopimus toteutetaan suoraan sinun ja asiakasyrityksemme välillä, me Amikolla yhdistämme tekijät ja asiakasyrityksemme yhteistyöhön. Alihankkija suorittaa siivoukset omilla aineilla ja siivousvälineillä.

Olet omatoiminen ja reipas siivouskokemuksen omaava henkilö, jolla on kyky työskennellä nopeassakin työtahdissa vaihtuvissa kohteissa. Tulet työskentelemään pääsääntöisesti kotisiivousten parissa asiakkaiden kotona, joten onhan sinulla myös hymy herkässä? Omaat positiivisen asenteen ja hoidat työsi täsmällisesti ja huolellisesti aikatauluista kiinni pitäen. Tehtävässä oma auto, ajokortti ja suomen kielen taito ovat välttämättömät. 

Töitä tehdään pääosin arkisin päivätyönä. Tarjoamme sinulle itsenäisen työn ja kasvavan asiakaskunnan motivoivaa tulotasoa unohtamatta!

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi pikimmiten amikon verkkosivujen kautta, sillä teemme haastatteluja jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Jasmiina, p. 050 330 2258, jasmiina.kumpulainen@amiko.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506873
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa