(Poistunut julkaisusta)

Alihankkija jakeluun
Sanoma Media Finland / EarlyBird

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

SANOMAN TUOTANTO- JA LOGISTIIKKAYKSIKÖN ALIHANKKIJAKSI JAKELUUN

 

EarlyBird  on Sanoman tuotanto- ja logistiikkayksikön varhaisjakeluun keskittynyt jakelupalvelu.  Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme varhaisjakeluverkkoa Uudellamaalla. Varhaisjakelussa olevat tuotteet skaalautuvat niin perinteisestä tilattujen sanomalehtien ja aikakauslehtien jakelusta aina vaativimpiin osoitteellisten kirjelähetysten kuin pienpakettien kuljettamiseen ja jakeluun saakka.

EarlyBird on nopeasti kasvava Sanoma-konserniin kuuluva yksikkö joka  toimii Uudellamaalla jo 16 eri jakelualueella  ja tekee yhteistyötä satojen yrittäjien ja freelancer -jakajien kanssa. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää jakelutoimintaamme tehokkaammaksi ja parantaa yhteistyöverkostoamme, tukea läpinäkyvää ja reilua ansaintatapaa kaikille yrittäjille ja yrittäjähenkisille, sekä pyrkiä kasvattamaan jakeluverkostossamme jaettavia tuotteita. Jatkossa haluamme paitsi varmistaa jakelun ajantasaisen ja hyvän laadun, myös kasvattaa jakajien ja alihankkijoiden tehokasta ja luotettavaa verkostoa,

Jakeluverkossamme liikkuu tällä hetkellä noin 1,5 miljoonaa lähetystä kuukaudessa. Tulemme laajentamaan osoitteellisten lähetysten määrää vaiheittain koko Uudellamaalla. Etsimme uusia jakajia, sekä  alihankkijoita, jotka ovat valmiita ottamaan laajoja kokonaisuuksia jakelusta haltuun, sekä pitkäaikaiseen yhteistyöhön toteuttamaan laadukasta jakelua omalla alueellaan.

Olemme kiinnostuneita saamaan varhaisjakelusta tarjouksia erityisesti Lohjan ja Nummelan alueelta. Yhteistyön vakiintuessa tarjoamme mahdollisuutta kasvaa yhdessä EarlyBirdin kanssa ja kehittää varhaisjakelumaailmaa mm. uusilla jakelutuotteilla.

Haluatko tehdä yhteistyötä Sanoman kanssa ja liittyä osaksi EarlyBird jakeluverkostoamme? Mikäli jakeluala ja yhteistyö EarlyBirdin kanssa kiinnostaa, täytä lomake osoitteessa earlybird.fi/hae-alihankkijaksi  ja lähetä tarjouksesi jakelupalveluistasi.  Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.