Alihankintaostaja Orimattilaan
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2018

Asiakkaamme Ferroplan Oy hakee kauttamme alihankintaostajaa Orimattilaan.

 

Toisen polven perheyritys Ferroplan Oy on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys. Lisäksi Ferroplan tarjoaa ratkaisuja vedenkäsittelyyn sekä kiinteän jätteen käsittelyyn ja varmistaa aina laitteidensa ylläpidon Ferro Care -huollolla.

Työ tapahtuu pääasiallisesti Ferroplan Oy:n toimitiloissa Orimattilassa, mutta alihankintaostajan toimenkuvaan kuuluu olennaisena osana tutustumiskäynnit potentiaalisilla kumppaneilla alkukartoituksen jälkeen. Työskentelet tiiviisti yhdessä Ferroplan Oy:n pääostajan kanssa kartoittaen potentiaalisia alihankkijoita eri teollisuuden aloilta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja, sekä kustannustietoisuutta ja tuntemusta teollisuuden saralta. Sopimusneuvottelut kuuluvat niin ikään ostajan työhön, joten sopimustekniset taidot ovat myös tärkeässä roolissa. Alihankintaostaja kykenee hallitsemaan isoja asiakokonaisuuksia ja pitämään langat tiukasti hyppysissään. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän tunnetussa, hyvämaineisessa yrityksessä, jossa työntekijöitä arvostetaan niin ammattitaidon kuin oman persoonansakin puitteissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Rami Räty numerosta 044 412 4747.

Hae tehtävään suoraan tästä, tai lähetä hakemus ja cv osoitteeseen rami.raty@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Rami Räty
Avainasiakaspäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1208781
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.12.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orimattila