Alamies-Rakennustyöntekijä
Projektivoima Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2021

Etsimme pikaisella aikataululla asiakkaallemme rakennustyöntekijää, jolta löytyy alamies pätevyys (taakankiinnittäjä ja merkinantaja).

Työmaa sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja nostoihin liittyvää työtä on keikkaluontoisesti. Muun ajan työntekijä voi työllistyä Projektivoiman muihin rakennusalan tehtäviin.

Työssä tarvitset voimassa olevan työturvallisuuskortin ja alamies pätevyyden, rehdin ja avoimen asenteen sekä kiinnostusta rakennusalan tehtäviä kohtaan. Sinulla on alan työkokemusta ja/tai koulutustaustaa ja työkalut pysyvät käsissäsi. Arvostamme reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta.

Luo hakemus viipymättä ja kerro itsestäsi niin me olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! Me Projektivoimalla pidämme huolen, että hyville tekijöille riittää töitä!

Projektivoima on vuonna 2009 perustettu rakennusalan henkilöstöpalveluihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Projektivoima liittyi Citywork -konserniin 2019. Pidämme huolta työntekijöistämme, monet ovat tehneet meille töitä jo vuosia. Asiointi kanssamme on sinulle yksinkertaista ja vaivatonta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokenut raksaaja, tarjoamme hommia kaikenlaisille osaajille. Projektivoima tarjoaa työntekijöilleen mukavan työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen ja paikan, missä oppia ja osata! Tule osaksi Projektivoiman osaavaa, mukavaa ja ammattimaista tiimiä! Täytä osaamispohjainen profiili järjestelmäämme tai hae suoraan avoimiin paikkoihimme. Osaajille on aina tilaa joukossamme!

www.projektivoima.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1448761
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki