(Poistunut julkaisusta)

Alakattoasentaja, Sisärakenne Isomäki Oy (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Sisärakenne Isomäki Oy palvelee yrityksiä Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla vuosien tuomalla ammattitaidolla. Toimialaamme kuuluvat sisäkatot, väliseinät ja sisäverhoustyöt. Lisää yrityksestä sivulla www.isomaki.eu.

Haemme nyt joukkoomme reipasta ja toimeen tarttuvaa ALAKATTOASENTAJAA vahvistamaan tiimiämme.

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset sisäkattotyöt pääkaupunkiseudun alueella. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta rakennusalan peruskoulutusta tai aikaisempaa kokemusta rakennusalan työtehtävistä. Työssä menestyminen edellyttää vastuuntuntoista ja ahkeraa asennetta työntekoa kohtaan. Eduksi katsomme aiemman kokemuksesi kattotöistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis kattoalan ammattilainen, vaan tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävään. Tärkeintä on, että sinulla on motivoitunut asenne kehittyä alan ammattilaiseksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja töitä tehdään 40 h/viikko. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi, luotettavan ja hyvämaineisen yrityksen tuen sekä rehdin työilmapiirin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9-15 rekrytointikonsultti Hanna Jokelalta, puh. 050 411 0273. Ei suoria yhteydenottoja Sisärakenne Isomäki Oy:n.