(Poistunut julkaisusta)

Ala carte -tarjoilija, Veljekset Keskinen
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Veljekset Keskinen Oy on Tuurissa sijaitseva kyläkauppa, joka on nimetty niin myynniltään, valikoimaltaan kuin pinta-alaltaankin Suomen suurimmaksi tavarataloksi. Se lasketaan myös erääksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, sillä vierailijoita kyläkaupassa käykin vuosittain n. 6 miljoonaa.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään tähän ainutlaatuiseen työympäristöön Suomen suurimpaan kyläkauppaan! Etsimme asiakkaallemme Veljekset Keskiselle ala carte tarjoilijoita ravintola OnnenTähteen sekä upouuteen Vesa’s Pizza & Grill -ravintolaan kesälle 2018.

Toivomme hakijoilta kokemusta tarjoilun saloista, pystyt kantamaan useampaa lautasannosta samanaikaisesti ja osaat suositella ravintoloiden asiakkaille sopivia ruoka-annoksia. Olet myyntihenkinen ja sädehdit kilpaa auringon kanssa hyvillä asiakaspalvelutaidoillasi. Viihdyt nopeatempoisessa työssä, ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Tarjoamme mieleenpainuvan ja rikkaan työkokemuksen Veljekset Keskisen kesän pyörteissä. Työtunteja tarjoamme keskimäärin 102h / 3 viikossa. Työt alkavat kesäkuun puolivälissä jatkuen elokuun puoliväliin saakka. Hyville tekijöille mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen.

Autamme tarvittaessa asumisjärjestelyiden kanssa.

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä lähetä hakemuksesi meille heti, sillä täytämme työpaikat heti sopivien henkilöiden löydettyä. Haastattelut aloitamme jo haun aikana, joten toimi nopeasti, jos olet vielä kesätyöpaikkaa etsimässä ja muistathan vinkata tästä upeasta mahdollisuudesta kaverillesikin!

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Etäisyydet Veljekset Keskinen
Kauhava..................................80 km
Seinäjoki.................................58 km
Vaasa....................................... 135 km
Jyväskylä.............................. 136 km
Helsinki........................... 327 km