(Poistunut julkaisusta)

Ala Carte Tarjoilija, Ravintola Espa, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Haluatko sinä olla mukana luomassa alusta asti jotain uutta - suurella sydämellä, ravintola-alan kärkinimien kanssa?

Savoyn ja Palacen takana oleva Financier Group eli Helena Puolakka, Eero Vottonen, Jyrki Sukula ja Saku Tuominen avasivat lokakuussa Havis Amandaa vastapäätä sijaitsevaan entisen Ravintola Rosterin tiloihin uuden Espa-ravintolan.
Ravintola Espa tarjoaa yksinkertaista, hyvistä raaka-aineista rakkaudella tehtyä ruokaa. Ruokia voi syödä missä tahansa järjestyksessä, yksin tai jakaen. Espan viinilista koostuu pienistä ja kohtuuhintaisista eurooppalaisten luomutuottajien viineistä.

Etsimme nyt sinua tarjoilija, jonka sydän sykkii hyvälle ruualle ja viinille. Haluat saada asiakkaan tuntemaan olonsa kotoisaksi omalla iloisella ja energisellä asenteellasi.

Töitä on tarjolla vakituiselle tarjoilijalle 90h/3vko ja työt voit aloittaa vaikka heti! Voit puhua suomea tai englantia, kielitaitoa enemmän arvostamme hyvää asennetta!

Espa on avoinna maanantaista lauantaihin iltaisin. Sen alakerrassa toimii Downstairs at ESPA, 60-paikkainen yksityisravintola, jonka yritykset tai kuka tahansa voi varata omaan tilaisuuteensa. Tilan sielu on 46-paikkainen pitkä pöytä.


Edellytämme sinulta

- Loistavaa asennetta
- Intoa oppia ja kehittyä
- Uskallat olla oma itsesi ja sinulta löytyy aina ideoita, miten ylittää asiakkaan odotukset
- Aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta


Tarjoamme sinulle

- Näköalapaikan Helsingin uudessa olohuoneessa
- Kokoaikaisen työsuhteen hyvien kulkuyhteyksien päässä
- Upean mahdollisuuden kerryttää työkokemustasi
- Monipuoliset henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Jos olet kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa tarjoilijan tehtävissä ainutlaatuisessa kohteessa, käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi.
Toimithan nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Lisätietoja

Riina Lagergren
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.lagergren@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi