(Poistunut julkaisusta)

Ala carte tarjoilija, Pizzeria Luca, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019
Pizzeria Luca Lauttasaari valittiin Italiassa Pohjois-Euroopan parhaaksi pizzeriaksi! Kovatasoisessa 50 Top Pizza 2018 -kilpailussa Lucan pitkäjänteinen työ ja rakkaus täydellistä taikinaa kohtaan sai arvoisensa palkinnon.

Nyt etsimme Lucaan raikkaan persoonallisia ja asiakaspalvelua rakastavia tarjoilijoita tulevalle kesälle määräaikaiseen työsuhteeseen! Pizzaria Luca on ainoastaan muutaman minuutin metromatkan päässä Kampin keskuksesta, joten tänne on helppo tulla. Mikäli omaat jo kokemusta ala carte tarjoilusta, sinulla on kiinnostusta viinien maailmaan ja nautit elämyksien luomisesta ihanille Lucan asiakkaille niin voit olla juuri etsimämme asiakaspalvelun ammattilainen.

Työtehtäväsi koostuvat sydämellisestä asiakaspalvelusta, tuotteiden suosittelusta, kassankäytöstä ja mm. yleisen siisteyden huolehtimisesta.Työtunteja tarjoamme keskimäärin 90h/3vko. Voit myös kertoa hakemuksessasi mikä olisi oma toiveesi tuntien suhteen. Työt alkavat sopimuksen mukaan huhti-toukokuussa ja kestävät elokuun loppuun asti, jonka jälkeen jatko on mahdollista. Palkkaus myös sovittavissa.


Edellytämme sinulta

- kokemusta tarjoilijan tehtävistä
- kiinnostusta ja intohimoa italialaiseen ruokakulttuuriin
- kykyä työskennellä vuorossa myös yksin salin puolella
- paineensietokykyä


Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen kesätyön hyvien kulkuyhteyksien päässä
- todella mukavan tiimin ja korkealaatuisen ruokatuotteen
- hyvät henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Oletko sinä etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa lähetä meille huolellisesti täytetty hakemuksesi ja CV:si samantien. Aloitamme haastattelu jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Heidi Hudson p. 043 827 0668 tai heidi.hudson@staffpoint.fi


Lisätietoja

Heidi Hudson
Rekrytointikonsultti, HoReCa pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
043 827 0668 || 030 047 2000
heidi.hudson@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi