(Poistunut julkaisusta)

A'la Carte-tarjoilija, Holiday Inn Helsinki West
Holiday Inn Helsinki West Ruoholahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Uudistunut hotelli Holiday Inn Helsinki West - Ruoholahti on korkeatasoinen liikemieshotelli Helsingin Ruoholahden modernissa kaupunginosassa. Oletko reipas ja rentoa asennetta omaava a'la carte-tarjoilija, joka haluaisi luoda ikimuistoisia kokemuksia yhdessä muun tiimin kanssa tässä kansainvälisessä ympäristössä? Hienoa, sillä siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta lisää.

Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy taustaltaan jo jonkin verran kokemusta á la carte -tarjoilusta sekä tavallisimpien viinien ja muiden juomien tuntemusta. Toivomme, että olet kuin kotonasi tarjoilutyön vauhdissa ja säilytät asiakaspalvelutyössä tarvittavan lämminhenkisen ja ystävällisen asenteen myös kiireisinä hetkinä. Viihdyt työssä, jossa saat oma-aloitteisesti tarttua toimeen ja positiivinen yhteistyöasenteesi on omiaan rakentamaan tiimisi erinomaista ryhmähenkeä. Tarvitset työssäsi sekä suomen että englannin kielen sujuvaa taitoa.

Työt sijoittuvat ajalle 1.2.-30.4.2019. Työllistyt Baronan kirjoille, ja työtunteja on tarjolla keskimäärin 90 h/3 viikkoa. Työ on vuorotyötä ja työaika klo 6.00-23.00 välille. Työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua sekä a´la carte-, lounas- ja aamiaistarjoilua.

Tuleva työpaikkasi, Holiday Inn, on osa Scandic-konsernia, joka on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi vuosina 2017 ja 2018 – heille tärkein voimavara on työntekijät, jotka kokevat tekevänsä merkityksellistä työtä. Lisäksi pääset osaksi Scandicin henkilöstöetuja, jossa sinä, ystäväsi ja perheesi saatte muun muassa alennuksia ruokaillessanne ja yöpyessänne Scandicin hotelleissa.

Be Caring, Be You, Be a Pro ja Be Bold - Scandicin arvot keskittyvät ihmisten välittämiseen, korostaen jokaisen ainutlaatuista potentiaalia ja yksilöiden erojen tuomia etuja. Tärkeää on palveluiden korkea ja yhtenäinen laatu, johon voi aina luottaa. Scandicin työntekijät ovat rohkeita ja valmiina astumaan mukavuusalueen ulkopuolelle, inspiroiden vieraitaan.

Mikäli mielenkiintosi heräsi, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.