(Poistunut julkaisusta)

Ala carte- tarjoilija Helsinkiin
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Haemme asiakkaallemme Helsinkiin hyvällä asenteella varustettua

Ala carte- tarjoilijaa

Ravintola Juttutupa etsii joukkoonsa iloista ja energistä ammattilaista. Juttiksen oluttupamaisen lämmin tunnelma on samaan aikaan boheemi, perinteinen sekä henkii rentoa ja kiireetöntä menoa. Mutkattomuus, ihmisläheisyys, elävä musiikki ja konstailematon ruoka ovat Juttutupaan olennaisesti kuuluvia juttuja. Siellä viihdytään hyvässä seurassa ja rehdin ruoan parissa, useimmiten pitkään.

Hakijalta edellytämme:

- aiempaa á la carte -tarjoilukokemusta

- suomenkielen taitoa

- hygienia- sekä anniskelupassia

Viini -ja oluttuntemus on eduksesi. Omaat paineensietokykyä ja olet aurinkoinen asiakaspalvelija.

Työtunteja on tarjolla 112,5h/3vko. Työtehtävät alkavat heti, kun sopiva henkilö löytyy. Valittu työntekijä työllistyy suoraan asiakkaan alaisuuteen.

Laitathan pikaisesti hakemuksesi nettisivuillamme www.lisapalvelu.net tai sähköpostitse jari.palmberg@lisapalvelu.net. Kerro hakemuksessasi, miten olet käytettävissä, milloin voit aloittaa ja palkkapyyntösi.

Lisäpalvelu on joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava yritysketju. Rekrytoimme työvoimaa palvelu- ja teollisuusaloille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme sijaitsevat Kouvolassa, Lahdessa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Riihimäellä. Vuonna 2002 perustettu yritys on vahvassa kasvussa.