(Poistunut julkaisusta)

Ala carte -kokki, Veljekset Keskinen
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018
Veljekset Keskinen Oy on Tuurissa sijaitseva kyläkauppa, joka on nimetty niin myynniltään, valikoimaltaan kuin pinta-alaltaankin Suomen suurimmaksi tavarataloksi. Se lasketaan myös erääksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, sillä vierailijoita kyläkaupassa käykin vuosittain n. 6 miljoonaa.

Haluatko sinä päästä työskentelemään Suomen suurimman kyläkaupan ainutlaatuiseen ympäristöön? Etsimme asiakkaallemme Veljekset Keskiselle ala carte-kokkia ravintola OnnenTähteen ja upouuteen Vesa’s Pizza & Grill -ravintolaan kesälle 2018.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ala carte ruuan valmistamisesta, sekä alan koulutusta. Viihdyt nopeatempoisessa työssä, ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Tarjoamme mieleenpainuvan ja rikkaan työkokemuksen Veljekset Keskisen kesän pyörteissä, työtunteja tarjoamme keskimäärin 102h / 3 viikossa. Työt alkavat kesäkuun puolivälistä jatkuen elokuun puoliväliin saakka. Hyville tekijöille mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen.

Autamme tarvittaessa asumisjärjestelyiden kanssa.

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä lähetä hakemuksesi meille heti, sillä täytämme työpaikat heti sopivien henkilöiden löydettyä. Haastattelun ensimmäinen kierros suoritetaan videohaastatteluna, joten tarkkailehan sähköpostiasi. Muistathan vinkata tästä upeasta mahdollisuudesta kaverillesikin!

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!

Etäisyydet Veljekset Keskiselle
Kauhava..................................80 km
Seinäjoki.................................58 km
Vaasa....................................... 135 km
Jyväskylä.............................. 136 km
Helsinki........................... 327 km