(Poistunut julkaisusta)

Ala carte -kokki, Veljekset Keskinen
Veljekset Keskinen/Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2017
Veljekset Keskinen Oy on Tuurissa sijaitseva kyläkauppa, joka on nimetty niin myynniltään, valikoimaltaan kuin pinta-alaltaankin Suomen suurimmaksi tavarataloksi. Se lasketaan myös erääksi Suomen suosituimmista matkailukohteista, sillä vierailijoita kyläkaupassa käykin vuosittain n. 6 miljoonaa.

Haluatko sinä päästä työskentelemään Suomen suurimman kyläkaupan ainutlaatuiseen ympäristöön? Etsimme asiakkaallemme Veljekset Keskiselle ala carte-kokkia ravintola OnnenTähteen ja upouuteen Vesa’s Pizza & Grill -ravintolaan kesälle 2018.

Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta ala carte ruuan valmistamisesta, sekä alan koulutusta. Viihdyt nopeatempoisessa työssä, ja omaat hyvän paineensietokyvyn.

Tarjoamme mieleenpainuvan ja rikkaan työkokemuksen Veljekset Keskisen kesän pyörteissä, työtunteja tarjoamme keskimäärin 102h / 3 viikossa. Työt alkavat kesäkuun puolivälistä jatkuen elokuun puoliväliin saakka. Hyville tekijöille mahdollisuus jatkaa töitä kesän jälkeen.

Autamme tarvittaessa asumisjärjestelyiden kanssa.

Mikäli kiinnostuit tästä työtehtävästä lähetä hakemuksesi meille heti, sillä täytämme työpaikat heti sopivien henkilöiden löydettyä. Haastattelut aloitamme jo haun aikana, joten toimi nopeasti, jos olet vielä kesätyöpaikkaa etsimässä ja muistathan vinkata tästä upeasta mahdollisuudesta kaverillesikin!

Go On Seinäjoki on suomalainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiöitä. Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuksia löytää kauttamme runsaasti avoimia työpaikkoja sekä uramahdollisuuksia, ja meidän avullamme kootaan yritysten tarpeita parhaiten vastaavia voittajajoukkueita!