A´la carte kokki, Perlina di Castello, Savonlinna
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Etsimme asiakasyrityksillemme Perlina di Castelloon ammattitaitoista a la carte kokkia kesän ajalle.

Perlina di Castellossa ruoka on italialaista, mutta raaka-aineet ovat pääosin suomalaisia ja paikallisia, ravintolassa paikan päällä valmistuvat mm. raviolit ja talon leipä Gnocco Fritto. Ravintolan sydän on puilla lämpiävä pizzauuni.

Oletko Sinä etsimämme ammattilainen?


Edellytämme sinulta

Halua tarjota vain parasta
Ravintolakokin koulutusta ja aiempaa työkokemusta ammattikeittiöstä
Paineensietokykyä
Arvostamme myös hyvää asennetta ja sen tulee näkyä tavassasi toimia
Hygieniapassia ja voimassa oleva salmonellatodistus


Tarjoamme sinulle

takuutunnit ajalle 15.6-31.8.2018
Monipuoliset kokin tehtävät innostavassa työilmapiirissä
Mahdollisuuden edetä urallasi sekä kehittää ammatillista osaamistasi
Näköalapaikan Savonlinnan hektiseen kesään
Asunnon tarvittaessa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan nopea varmistaaksesi paikkasi.


Lisätietoja

Kaisu Hänninen
Asiakkuuspäällikkö
StaffPoint || Patteristonkatu 2 || 50100 MIKKELI
043 8271101 || vaihde 020 7206389
kaisu.hanninen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi


Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1122742
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Savonlinna