Akustiikkasuunnittelija tai nuorempi akustiikkasuunnittelija
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Haemme Vahanen-Halme Acousticsille uuden kasvun luojia Suomen vanhimman akustiikkatoimiston tiimiin. Nyt haussa on akustiikkasuunnittelija tai nuorempi akustiikkasuunnittelija osallistumaan mielenkiintoisiin suunnitteluprojekteihin ja kehittymään akustiikkasuunnittelun monipuolisiin tehtäviin. Kokeneet työkaverit, mukaan lukien Tekniikan tohtori h.c. Alpo Halme itse, tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia lisää akustiikasta ja konsulttityöstä.

Toimenkuvaa kehitetään valitun henkilön alkutason osaamiseen perustuen: Jos sinulla on jo kokemusta avustavasta suunnittelutyöstä tai akustisesta mallintamisesta, pääset kehityspolulle kohti projektipäällikön tehtäviä. Jos taas olet aivan urasi alussa, tutustutamme sinut alaan ja pääset osallistumaan projektien avustavaan suunnitteluun.

Toivomme sinulta ylempää korkeakoulututkintoa tekniikan alalta (tai loppusuoralla olevia arkkitehti- tai diplomi-insinööriopintoja) ja alustavaa akustiikan tuntemusta, jolle pääset osaamistasi kanssamme rakentamaan. Olet innokas ja tavoitteellinen tekijä, ja haluat olla mukana luomassa uudistuvaa modernia akustiikkatoimistoa Halmeen rakentamalle vankalle pohjalle!

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevasta linkistä viimeistään 30.4.2019.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Ville Veijanen, puh. 044 554 9313. Voit kysyä lisätietoja tehtävästä Villeltä myös sähköpostitse etunimi.sukunimi@vahanen.com.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin. Koulutusvalikoimamme on hyvin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse. Kurkkaa Instagram-profiilimme, jonka vahaslaiset ovat valloittaneet. He kertovat siellä kuvin ja sanoin omasta työpäivästään ja tapahtumistamme.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1254751
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Ville Veijanen, puh. 044 554 9313.