(Poistunut julkaisusta)

Akunrakentajia Saloon
Valmet Automotive EV Power Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Ilmassa on sähköä! Tunnetko sen? Haemme nyt Valmet Automotive EV Power Oy:lle työntekijöitä vakituiseen työsuhteeseen tuotantotyöntekijäksi valmistuslinjalle, logistiikkatyöntekijäksi tai laaduntarkastajaksi.

Perehdytämme kaikki uudet työntekijämme perusteellisesti eri tehtäviin, ja haluamme mahdollistaa työkierron työasemilla. Työskentely tapahtuu puhdastilaympäristössä, ja toimimme kolmessa vuorossa viitenä päivänä viikossa. Salon akkutehdas on savuton työpaikka, ja tuotanto- ja logistiikkatilat ovat mobiililaitevapaata aluetta. Toimimme Teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Palkkauksesta voit lukea lisää osoitteessa https://www.autotehtaansankarit.fi/palkkaus/

Emme edellytä aikaisempaa kokemusta akkuteollisuudesta, mutta toivomme sinulta

  • kykyä toimia tiimissä
  • kärsivällisyyttä
  • huolellisuutta
  • motivaatiota uuden oppimiseen
  • suomen kielen lisäksi auttavaa englannin kielen taitoa

Tarjoamme hakijalle

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.

Aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi, joten jätäthän hakemuksesi jo nyt. Jos olet hakenut aikaisemmin, otamme jo jätetyn hakemuksen huomioon tässä haussa, eikä uutta tarvitse lähettää.

Rekrytoinnissa meitä auttaa Barona. Tiedustelut Barona p. 02 841 8200 perjantaisin klo 13.00-15.00.