(Poistunut julkaisusta)

Akunrakentajia, Salo
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2019

Valmet Automotiven Electric Vehicle -liiketoimintalinja valmistaa ja toimittaa akkuja autoteollisuuden ja muiden teollisuusalojen tarpeisiin. Käynnistämme akkujen suursarjatuotannon Salossa.

Tulevassa tehtävässäsi toimit automatisoidulla valmistuslinjalla operaattorina. Huolehdit materiaalinsyötöstä linjalle, koneenhoitotehtävistä, laaduntuottokyvystä ja visuaalisista tarkastuksista alueellasi. Otat tuotenäytteitä linjalta laadunvalvontaan ja suoritat pienimuotoiset tuotekorjaukset tarvittaessa. Osallistut häiriöiden purkuun.

Perehdytämme kaikki uudet työntekijämme perusteellisesti eri tehtäviin, ja haluamme mahdollistaa työkierron työasemilla.

Työskentely tapahtuu puhdastilaympäristössä, ja toimimme 3-vuorossa viitenä päivänä viikossa.

Toimimme Teknologiateollisuuden TES:n mukaan. Palkkauksesta lisätietoa on saatavilla linkin kautta https://www.autotehtaansankarit.fi/palkkaus/

Salon akkutehdas on savuton työpaikka, ja tuotanto- ja logistiikkatilat ovat mobiililaitevapaata aluetta.

Edellytykset tehtävään

• kyky toimia tiimissä

• joustavuus

• halu tehdä laatua

• motivaatio uuden oppimiseen

• suomen kielen lisäksi auttava englannin kielitaito on välttämätön

Tarjoamme hakijalle

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.

Rekrytoinnissa meitä auttaa Barona. Valitut työntekijät työllistyvät Valmet Automotiven palvelukseen. Suuren hakijamäärän vuoksi emme valitettavasti voi vastata tiedusteluihin, mutta voit käydä tapaamassa meitä Salo IoT Campuksella järjestettävillä Pestuumarkkinoilla (ilmoittautuminen TE-palvelut -> tapahtumat).

Hakemusten käsittely aloitetaan välittömästi, joten jätä hakemuksesi nyt. Pysyttele puhelimen läheisyydessä ja valmiudessa vastaamaan haastattelukutsuun.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.7.2019.