(Poistunut julkaisusta)

Aktuaari
Vakuutuskeskus ja Tapaturmavakuutuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Kiinnostaako avainrooli vakuutusalan näköalapaikalla?

Haemme nyt Vakuutuskeskuksen ja Tapaturmavakuutuskeskuksen yhteiseen aktuaari- ja tilastoyksikköön

AKTUAARIA

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä soveltuu erityisesti osaajalle, jolla on kertynyt jo useamman vuoden kokemus alalta sekä paloa toimia vastuullisessa ja vaativassa tehtävässä.

Yksikkömme vastuulla on Vakuutuskeskus-ryhmän ja Tapaturmavakuutuskeskuksen aktuaariasiat ja tilastotuotanto. Aktuaarina vastaat laaja-alaisesti monista yksikön säännöllisistä vakuutusmatemaattisista tehtävistä, kuten kollektiivisen korvausvastuun laskennasta, vastuuvelkaperusteiden ylläpidosta ja lakisääteisten vahinkovakuutuslajien referenssikuolevuusmallin päivitystyöstä. Sinulla on avainrooli käytettävissä olevien liikenne-, potilas- ja työtapaturmavakuutusrekisterien hyödyntämisessä ja kehittämisessä liiketoiminnan eduksi tuottamalla esimerkiksi olemassa olevan tiedon pohjalta erilaisia analyysejä ja ennusteita.

Roolisi on tukea yksikön matemaatikoiden työtä heidän vaativimmissa tehtävissään kaikkien vakuutuslajien alueella, sekä huolehtia että yksikön hyödyntämät matemaattiset menetelmät ovat asianmukaisia ja laskennoissa käytetyt tiedot laadukkaita. Osallistut myös liiketoimintajärjestelmien ja –prosessien kehitykseen, sekä tuot myös oman panoksesi yksikön strategiseen suunnitteluun.

Mitä odotamme?

Voit olla etsimämme aktuaari, mikäli sinulta löytyy kokemusta vakuutusalan matemaatikon tehtävistä sekä laajaa näkemystä vakuutusteknisiin laskentoihin ja selvityksiin liittyen. Menestyminen tehtävässä edellyttää tarkkaa ja fokusoitunutta työotetta sekä kykyä tarttua toimeliaasti erityyppisiin haastaviin työtehtäviin. Lisäksi toivomme sinulta:

  • kokemusta vahinkovakuutuksen vastuuvelan laskennasta ja vakuutusten hinnoittelusta. Liikenne-, potilas- ja tapaturmavakuutuslajien osaamisen ja vakavaraisuuslaskennan kokemuksen katsomme eduksi.
  • matemaattista korkeakoulututkintoa sekä SHV-tutkintoa / pitkällä olevia SHV-opintoja
  • erinomaista Excelin käyttötaitoa (ml. VBA-ohjelmointi)
  • sujuvaa SAS-ohjelmiston hallintaa sekä kokemusta korvausvastuun laskentaohjelmistoista (esim. ResQ). SQL- ja R-osaaminen katsotaan eduksi.
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa
  • selkeää suullista ja kirjallista ilmaisua suomeksi sekä englanniksi. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi

Vaikket kaikkien yllä esitettyjen toiveidemme osalta olisikaan vielä syväosaaja, toivomme vahvaa halua kehittyä sellaiseksi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtävän osaavassa ja nuorekkaassa työyhteisössä. Meillä sinua odottavat ystävälliset ja osaavat työkaverit sekä reilu ja avoin toimintakulttuuri – käytössäsi on yksikkömme n. 15 alan huippuasiantuntijan vankkumaton tuki. Työnantajana olemme vakaa ja luotettava: pidämme huolta työntekijöistämme ja työsuhteemme ovat pitkäaikaisia.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antavat aktuaarijohtaja Ville Lilja (p. 050 358 4281) 4.4. ja 11.4. 16-17 sekä Psyconin konsultti Mira Karilahti (p. 020 7101238), varmimmin tavoitettavissa 5.4. klo 11-12.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 14.4. mennessä osoitteessa www.psycon.com/jobs.